DEMENTI

 
 
 

 

 

Degerfors den 29 mars

Jag Verna Jansson Kennel Loli´s vill på det bestämdaste dementera en del rykten och osanningar som tyvärr sprids vida omkring angående en återtagning av en hund från min uppfödning.
Ryktena som sprids lär vara att jag inte skulle ha gjort rätt för mig vid återlämnandet av hunden, samt att hunden skulle vara en så kallad ”bitare” och folkilsken.
Återtagningen av hunden skedde på det sätt som anges i SKK köpeavtal, och på dom villkor som anges i köpeavtalet, vilket också båda parter är och var informerade om vid köpeavtalets undertecknande.
Jag har haft hunden hos mig nu i 9 månader, och har inte på minsta sätt visat tecken på några som helst av dom påståenden som görs, utan är numer en mycket social, glad hund med ett ljuvligt temperament. Många är dom som har träffat hunden både vuxna och barn, och dessa personer kan inte förstå dessa rykten som florerar utan anser det vara ren smutskastning.  
Allt detta bråk med orimliga påståenden och krav om ersättning  beror på att personen i fråga har en stor skuld till mig som de vägrar att betala tillbaka och på detta sätt försöker bli kvitt.

Ni som har hört dessa rykten och undrar, tag gärna kontakt med mig för vidare information.

Med vänlig hälsning

Verna Jansson / Kennel Loli´s